Portalens startsida

Följande funktioner är tillgängliga på portalsidan:

1. Logotyp
    Om du klickar på logotypen kommer du alltid tillbaka till portalens startsida.
  2. Huvudmeny
    Huvudmenyn leder dig till det angivna innehållet.
  3. Språkval och registrering
    Här kan du välja ett av 16 språk, logga in eller registrera dig.
  4. Registrering
    Om du klickar på den här knappen kommer du till det kostnadsfria registreringsformuläret.
  5. ID-inmatning
    Som ett alternativ till QR-kodskanning kan du använda funktionen för en keywaa®-ID (t.ex. Lost & Found) genom att skriva in ID. Efter att du har angett ID klickar du på knappen Pfleil.
  6. Möjliga användningsområden
    I cirkelmenyn visas olika exempel på användningsområden. Klicka på exemplen för att få veta mer.