Skapa och redigera ID

Här kan du skapa ett nytt keywaa®-ID och redigera befintliga ID på IDs. Tilldelningen av den önskade appen är endast möjlig när ID:t skapas och kan inte ändras senare.

1. keywaa®-Appval
    Här anger du vilken app som ska tilldelas ID:t. Om en användare skannar ID:s QR-kod eller matar in ID:t i portalen startas denna app. Appen kan inte ändras senare.
  2. keywaa®-ID
    Slumpmässiga åttasiffriga IDs tilldelas alltid för appen Lost & Found. För andra Apps -appar kan du – beroende på app och taxa – definiera ett eget ID keywaa®– IDs är unika över hela världen och kan inte ändras senare.
  3. Intern beteckning
    Ange här ett namn för det ID som används, t.ex. beteckningen på ett föremål som ska märkas. Detta namn kommer att visas senare i ID-översikten.
  4. Intern anteckning
    Som ett alternativ kan du här ange anteckningar om det markerade objektet.
  5. App-inställningar
    Beroende på appvalet visas här en mask för att konfigurera den valda appen. De olika maskerna förklaras separat.