Kontrollpanel för chefer

När du har loggat in kommer du till instrumentpanelen och kan se en översikt över dina keywaa®-IDs.

1. Meny
    Menyn tar dig till ID-översikten, budbäraren, portalen och nätbutiken. Du kan minimera och maximera menyn med hjälp av nålen.
  2. Profil
    Du kan använda din profil för att till exempel ändra din e-postadress och ditt lösenord.
  3. Skapa nytt ID
    Du kan skapa ett nytt IDs genom att klicka på den gröna knappen. Antalet fria IDs inom din taxa visas med små bokstäver.
  4. Aktivera ID
    Om du har keywaa®-Markör kan du aktivera den här. Den kommer då att vara tillgänglig i din ID-översikt.
  5. Sök text
    Om du hanterar många keywaa®-IDs kan du söka efter ett önskat ID här.
  6. ID-linje
    Alla IDs listas här rad för rad. Om du använder keywaa®-Grupper visas här endast IDs i den valda gruppen eller alla IDs som inte är tilldelade en grupp. Du kan använda en kryssruta längst ner till vänster för att visa alla IDs grupper i den allmänna vyn.
  7. Funktionsknappar
    Du kan använda knapparna för att utföra funktioner för ID:et i fråga
    1. Köp markörer i nätbutiken. ID:et överförs till butiken och kan väljas här i området för ID-tilldelning. Detta förhindrar stavfel vid manuell överföring.
    2. Via skrivarsystemet kan du visa och ladda ner utskriftsmallar enligt den inställda appen.
    3. Via kopieringsikonen kan du skapa ett nytt ID baserat på det valda ID:t. Allt innehåll – utom ID – överförs till inmatningsmasken.