Beheerdersdashboard

Na het inloggen komt u op het dashboard en ziet u het overzicht van uw keywaa®-IDs.

1. Menu
    Het menu brengt u naar het ID-overzicht, de messenger, de portal en de online shop. U kunt het menu minimaliseren en maximaliseren met de pin.
  2. Profiel
    U kunt uw profiel gebruiken om bijvoorbeeld uw e-mailadres en wachtwoord te wijzigen.
  3. Nieuwe ID aanmaken
    U kunt een nieuwe IDs aanmaken door op de groene knop te klikken. Het aantal gratis IDs binnen uw tarief wordt in kleine letters weergegeven.
  4. Activeer ID
    Als u een keywaa®-Marker hebt, kunt u deze hier activeren. Hij is dan beschikbaar in uw ID-overzicht.
  5. Zoektekst
    Als u talrijke keywaa®-IDs kunt u hier een gewenste ID zoeken.
  6. ID-regel
    Alle IDs worden hier regel voor regel weergegeven. Als u gebruik maakt van keywaa®-Groepen, worden hier alleen de IDs van de geselecteerde groep of alle IDs die niet aan een groep zijn toegewezen, weergegeven. U kunt een selectievakje linksonder gebruiken om alle IDs groepen in de algemene weergave weer te geven.
  7. Functieknoppen
    Met de knoppen kunt u functies voor de betreffende ID uitvoeren
    1. Markers kopen in de online shop. De ID wordt naar de shop overgedragen en kan hier in het ID-toewijzingsgedeelte worden geselecteerd. Dit voorkomt spelfouten bij de handmatige overdracht.
    2. Via het printersysteem kunt u afdruksjablonen volgens de ingestelde app weergeven en downloaden.
    3. Via het kopieersymbool kunt u een nieuwe ID aanmaken op basis van de geselecteerde ID. Alle inhoud – behalve de ID – wordt overgedragen naar het invoermasker.