Luo ja muokkaa ID:tä

Tässä voit luoda uuden keywaa®-ID:n ja muokata olemassa olevia osoitteessa IDs. Halutun sovelluksen määrittäminen on mahdollista vain tunnusta luotaessa, eikä sitä voi muuttaa myöhemmin.

1. keywaa®-Sovelluksen valinta
    Tässä voit määrittää, mikä sovellus osoitetaan tunnukselle. Jos käyttäjä skannaa tunnuksen QR-koodin tai syöttää tunnuksen portaaliin, kyseinen sovellus käynnistyy. Sovellusta ei voi muuttaa myöhemmin.
  2. keywaa®-ID
    Satunnainen kahdeksannumeroinen IDs osoitetaan aina Lost & Found -sovellukselle. Muille Apps -sovelluksille – sovelluksesta ja tariffista riippuen – voit määrittää oman ID:n keywaa®– IDs ovat maailmanlaajuisesti yksilöllisiä, eikä niitä voi myöhemmin muuttaa.
  3. Sisäinen nimitys
    Kirjoita tähän käytetyn ID:n nimi, esim. merkattavan kohteen nimitys. Tämä nimi näkyy myöhemmin ID:n yleiskatsauksessa.
  4. Sisäinen huomautus
    Vaihtoehtoisesti voit syöttää merkityn kohteen huomautuksia tähän.
  5. Sovellusasetukset
    Sovelluksen valinnasta riippuen tässä näkyy maski valitun sovelluksen määrittämistä varten. Eri näytöt selitetään erikseen.