Manager Dashboard

Kun olet kirjautunut sisään, pääset kojelautaan ja näet yleiskatsauksen sinun keywaa®-IDs.

1. Valikko
    Valikosta pääset tunnusten yleiskatsaukseen, messengeriin, portaaliin ja verkkokauppaan. Voit minimoida ja maksimoida valikon nastan avulla.
  2. Profiili
    Voit käyttää profiiliasi esimerkiksi sähköpostiosoitteesi ja salasanasi muuttamiseen.
  3. Luo uusi tunnus
    Voit luoda uudentunnuksen IDs klikkaamalla vihreää painiketta. Vapaiden IDs -tunnusten määrä tariffissasi näkyy pienillä kirjaimilla.
  4. Aktivoi tunnus
    Jos sinulla on keywaa®-Tunnus, voit aktivoida sen tästä. Sen jälkeen se on käytettävissäsi ID-katsauksessa.
  5. Hakuteksti
    Jos hallinnoit lukuisia keywaa®-IDs tunnuksia, voit hakea haluamasi tunnuksen täältä.
  6. ID-rivi
    Kaikki IDs luetellaan tässä riveittäin. Jos käytät keywaa®-Ryhmiä, vain valitun ryhmän IDs tai kaikki IDs, joita ei ole määritetty ryhmään, näytetään tässä. Voit käyttää vasemmassa alareunassa olevaa valintaruutua näyttääksesi kaikki IDs ryhmät yleisnäkymässä.
  7. Toimintopainikkeet
    Painikkeilla voit suorittaa kyseisen tunnuksen toimintoja
    1. Osta markkereita verkkokaupasta. Tunnus siirretään verkkokauppaan ja se voidaan valita tässä tunnuksen määritysalueella. Näin vältytään kirjoitusvirheiltä manuaalisessa siirrossa.
    2. Tulostinjärjestelmän kautta voit näyttää ja ladata tulostusmalleja asetetun sovelluksen mukaisesti.
    3. Kopiointikuvakkeen kautta voit luoda uuden tunnuksen valitun tunnuksen perusteella. Kaikki sisältö – paitsi tunnus – siirretään syöttömaskiin.