Portalens hjemmeside

Følgende funktioner er tilgængelige på portalsiden:

1. Logo
    Hvis du klikker på logoet, kommer du altid tilbage til portalens startside.
  2. Hovedmenu
    Hovedmenuen fører dig til det angivne indhold.
  3. Sprogvalg og registrering
    Her kan du vælge et af 16 sprog, logge ind eller registrere dig.
  4. Registrering
    Hvis du klikker på denne knap, kommer du til den gratis registreringsformular.
  5. ID-indtastning
    Som et alternativ til QR-kodescanning kan du bruge funktionen af en keywaa®-ID (f.eks. Lost & Found) ved at indtaste ID’et. Når du har indtastet ID’et, skal du klikke på knappen Pfleil.
  6. Mulige anvendelser
    I cirkelmenuen kan du se forskellige eksempler på anvendelser. Klik på eksemplerne for at få mere at vide.