Opret og rediger ID

Her kan du oprette et nyt keywaa®-ID og redigere eksisterende ID’er på IDs. Tildelingen af den ønskede app er kun mulig ved oprettelsen af ID’et og kan ikke ændres senere.

1. keywaa®-App-valg
    Her angiver du, hvilken app der skal tilknyttes ID’et. Hvis en bruger scanner QR-koden på ID’et eller indtaster ID’et i portalen, startes denne app. Appen kan ikke ændres senere.
  2. keywaa®-ID
    Der tildeles altid tilfældige ottecifrede IDs til appen Lost & Found. For andre Apps -apps kan du – afhængigt af appen og taksten – definere dit eget ID keywaa®– IDs er unik i hele verden og kan ikke ændres senere.
  3. Intern betegnelse
    Indtast et navn for det ID, der anvendes her, f.eks. betegnelsen for en vare, der skal markeres. Denne betegnelse vises senere i ID-oversigten.
  4. Intern note
    Du kan eventuelt indtaste noter om den markerede vare her.
  5. App-indstillinger
    Afhængigt af app-valget vises her en maske til konfiguration af den valgte app. De forskellige skærmbilleder forklares separat.