Manager Dashboard

Når du har logget ind, kommer du til instrumentbrættet og kan se en oversigt over dine keywaa®-IDs.

1. Menu
    Menuen fører dig til ID-oversigten, messenger, portalen og webshoppen. Du kan minimere og maksimere menuen ved hjælp af nålen.
  2. Profil
    Du kan bruge din profil til at ændre f.eks. din e-mailadresse og din adgangskode.
  3. Opret nyt ID
    Du kan oprette et nyt IDs ved at klikke på den grønne knap. Antallet af gratis IDs inden for din takst vises med små bogstaver.
  4. Aktivere ID
    Hvis du har keywaa®-Markør, kan du aktivere det her. Den vil derefter være tilgængelig i din ID-oversigt.
  5. Søg tekst
    Hvis du administrerer mange keywaa®-IDs kan du søge efter et ønsket ID her.
  6. ID-linje
    Her vises alle IDs linje for linje. Hvis du bruger keywaa®-Grupper, vises her kun IDs i den valgte gruppe eller alle IDs, som ikke er tildelt en gruppe. Du kan bruge en afkrydsningsboks nederst til venstre for at få vist alle IDs grupper i den generelle visning.
  7. Funktionsknapper
    Du kan bruge knapperne til at udføre funktioner for det pågældende ID
    1. Køb markører i webshoppen. ID’et overføres til butikken og kan vælges her i området for ID-tildeling. Dette forhindrer stavefejl ved manuel overførsel.
    2. Via printersystemet kan du vise og downloade printskabeloner i henhold til den indstillede app.
    3. Via kopi-ikonet kan du oprette et nyt ID på baggrund af det valgte ID. Alt indhold – bortset fra ID’et – overføres til indtastningsmasken.